Hrvatski branitelji zaslužuju boljeg predsjednika

Predsjednik Hrvatske konzervativne stranke, zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara i predstavnik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček u priopćenju za medije reagirao je na posljednje izjave predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića povodom obilježavanja 75. obljetnice proboja zatvorenika logora Jasenovca.

“Hrvatska konzervativna stranka i Hrvatski suverenisti najoštrije osuđuju sramotnu izjavu predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića koju je izjavio nakon polaganja zajedničkog vijenca s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem.

Neshvatljivo je da imamo predsjednika koji govori da se ploča podignuta u spomen hrvatskim braniteljima treba maknuti, baciti negdje te da nema nikakve veze s Domovinskim ratom.

Ovakvu marginalizaciju, omalovažavanje i ocrnjivanje pripadnika Hrvatskih obrambenih snaga, dokazanih ratnika koji su svoj život položili diljem lijepe naše za slobodnu i neovisnu Hrvatsku, očekivali bi od takozvanih “komšija” Vulina i Vučića ili njihovih političkih poltrona koji desetljećima koriste Hrvatsku kao svoj osobni bankomat, ali nikako od vrhovnog zapovjednika oružanih snaga RH.

Mario Huis, Dino Simić, Zlatko Klasić, Ivan Bebić, Miroslav Martinovski, Miro Petrin, Davor Milaković, Slavko Jager, Željko Grgić, Željko Barić i Milan Špoljarević kao i svi ostali pripadnici HOS-a te njihove obitelji zaslužili su sigurno boljeg predsjednika od Zorana Milanovića.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print