Izborni zbor Gradske organizacije Sisak

U Sisku je u četvrtak, 14. prosinca 2017. godine, održan Izvanredni zbor Gradske organizacije Hrvatske konzervativne stranke grada Siska.

Nakon pozdravnih riječi i utvrđivanja dnevnog reda, pristupilo se izboru vodstva Gradske organizacije HKS-a grada Siska. Za predsjednika je jednoglasno izabran dosadašnji predsjednik Mario Markić, a za dopredsjednike Boris Savić i Dražen Falica. Za tajnika Gradske organizacije grada Siska izabran je Zlatko Grđan. U Izvršni odbor su izabrani Slavko Muža, Hrvoje Perković, Darko Repustić, Mario Dubravčić, Ivan Bolun, Damir Vranešić i Tihomir Posavec.

Novoizabrani predsjednik Mario Markić pozdravio je sve prisutne i zahvalio na povjerenju koje mu je ukazano. U svom obraćanju naglasio je da GO HKS-a Sisak svojim radom i brojnošću potvrdila status jedne od organizacija koje čine okosnicu stranačkog djelovanja u Sisačko-moslavačkoj županiji. Najavljene su konkretne akcije i planovi za budućnost s ciljem jačanja stranke na terenu kao i otvorenost za suradnju sa svima koji žele pristupiti Hrvatskoj konzervativnoj stranci.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print