Ljevičarski manipulatori i budućnost naše djece

Ljevičarski aktivisti ponovno su na ulicama hrvatskih gradova. Izravni povod je razrješenje s dužnosti ministra znanosti i obrazovanja Pave Barišića, voditeljice kurikularne reforme Jasminke Buljan Culej i predsjednice povjerenstva za provedbu Strategije znanosti, obrazovanja i tehnologije Dijane Vican kao i zahtjev za ponavljanjem natječaja za voditelja i članove Ekspertne radne skupine (ERS). U stvari radi se o još jednom pokušaju nametanja jedne političke opcije i samo jednog svjetonazora koji je u svojim temeljima ekstremno liberalan, destruktivan i protivan svemu na čemu se kroz turbulentnu povijest održao hrvatski narod. Riječ je o nastavku politike “mi ili oni” koju je svojevremeno najavio bivši predsjednik Vlade i čovjek koji je prema vlastitim riječima, u skladu sa svojim lijevoliberalnim kriterijima dekretom postavio Borisa Jokića za predsjednika ERS-a. Tada, naravno, nije bilo nikakvih prosvjeda.

Prema tome, prosvjedi pod nazivom ‘Hrvatska može bolje’ ili  ‘‘Čekajući tramvaj zvan obrazovna reforma’ kojima danas svjedočimo, samo su još jedan pokazatelj što je sve ujedinjena ljevica, ne birajući sredstva, a u sprezi sa glasnim kulturnjacima za koje je ovo idealan put samopromocije, spremna učiniti za povratak na mjesto vladajućih i nasilno nametanje jednoumlja skrivajući se iza pojma demokracije. Ovdje treba naglasiti kako se, kao i na prošlogodišnjim prosvjedima potpore Borisu Jokiću i njegovoj kurikulskoj reformi, ovdje ne radi o demokratima nego klasičnom primjeru manipulacije javnim mnijenjem i ljevičarskom aktivizmu koji uz potporu vodećih medija i skrivenih struktura koje su dovele državu na rub ponora nameće svoje razorne i ekstremno liberalne ideje.

Hrvatska može bolje, ali ne na način da ulica odlučuje o budućnosti naše djece i nameće svoja rješenja razvoja naše Domovine.

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print