Hrvatska konzervativna stranka poziva sve svoje članove i simpatizere u Dubrovačko- neretvanskoj županiji da na predstojećim lokalnim izborima daju povjerenje kandidatu MOST-a za župana Nikoli Grmoji.

Nikola Grmoja je svojim dosadašnjim djelovanjem u dvije vladajuće koalicije učinio mnogo na razotkrivanju korupcijske hobotnice u Hrvatskoj. Procijenili smo da je riječ o jedinom kandidatu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji koji ima volje i odlučnosti biti korektiv za ispravljanje loše gospodarske i političke situacije koju već četvrt stoljeća u Dubrovačko- neretvanskoj županiji provode HDZ i SDP.

Stoga je glas za Nikolu Grmoju glas za boljitak svih žitelja Dubrovačko-neretvanske županije.

Također, pozivamo sve članove i simpatizere Hrvatske konzervativne stranke kao i sve domoljubne Hrvatice i Hrvate da svoje povjerenje za skupštinu Dubrovačko- neretvanske županije daju MOST-ovoj listi (Lista br.5), a ako iz bilo kojih razloga ne žele glasovati za spomenutu listu, da svoje povjerenje daju pravaškoj listi HSP-a (Lista br.4). Smatramo da je svaki glas za HDZ glas za SDP, HNS i SDSS te neprincipijelnu, protuprirodnu koaliciju koja je sasvim izvjesna nakon lokalnih izbora.

Još jednom pozivamo sve birače u Dubrovačko- neretvanskoj županiji da svoj glas daju listi MOST-a jer smatramo da je riječ o kandidatima koji jedini mogu pridonijeti poboljšanju loše političke situacije te tako stvoriti uvjete za zdravu i kvalitetnu strukturu života u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

dr. sc. Dražana Martinović Mamić                                                      Ivo Silić
predsjednica GO HKS-a Grada Dubrovnika                   predsjednik podružnice HKS-a                                                                                                            Dubrovačko-neretvanske županije

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print