Anđelko Matov u obilasku županije

Anđelko Matov, kandidat koalicije HKS-Hrast za župana Šibensko-kninske županije, koalicijski kandidati za gradonačelnika i dogradonačelnika Šibenika, Hrvoje Zekanović i Nikica Penđer i kandidatkinja za zamjenicu župana Milena Bačelić u srijedu, 10. svibnja 2017., posjetili su Dubravu kraj Šibenika gdje ih je s komunalnom problematikom tog prigradskog naselja upoznala Danijela Novak, predsjednica ogranka Dubrava Hrvatske konzervativne stranke.

“Iako je Dubrava iznimno blizu Šibenika s kojim je i dobro prometno povezana u komunalnom smislu je iznimno zapostavljena. Svaki zaselak ima svoje specifičnosti i probleme, a jedan od prioriteta je uređenje nogostupa do područne osnovne škole. Nezamislivo je da u 21. stoljeću u srcu Europe djeca u školu idi po kolniku riskirajući svoju sigurnost. Cesta koja vodi do osnovne škole je iznimno prometna te je rizik jako velik”, poručili su Zekanović i Matov nakon obilaska.

Kao drugi prioritet istaknuli su sanaciju i uređenje stare napuštene osnovne škole u Rakovom Selu. Naime, škola je u iznimno derutnom stanju tako da ugrožava sigurnost svih prolaznika, a prije svega djecu koja borave na obližnjim igralištima. Ovaj napušteni objekt je idealan za uređenje dječjeg vrtića kojeg Dubrava nema. Važno je znati da Dubrava kod Šibenika ima čak 1200 stanovnika po zadnjem popisu tako da je dječji vrtić jednostavno nužan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print