Koalicija na razini Brodsko posavske županije

Brodsko-posavska županija

U hotelu Savus u Slavonskom Brodu danas je potpisan koalicijski sporazum između HKS-a, HDZ-a, HDSSB-a, HSP-a i SU-a, za razinu Brodsko posavske županije. Sporazum je ispred HKS-a potpisao predsjednik podružnice HKS-a Brodsko posavske županije Josip Pavić.

Ove će stranke tako zajedno izaći na predstojeće lokalne izbore. Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Pero Ćosić istaknuo je kako ove političke stranke i inače surađuju na svim razinama, posebno u Županijskoj skupštini, te je ovo logičan nastavak dobre i prijateljske suradnje stranaka centra i desnice. Također, sve su ove stranke dale jednoglasnu potporu kandidaturi Danijela Marušića za brodsko posavskog župana, ističući kako Marušić ima sve kvalitete za nastavak obnašanja ove funkcije.

Nakon ovog potpisivanja mogu uputiti riječi iskrene zahvale na ukazanom povjerenju. Vjerujem da je vrijeme loših trendova u Slavoniji završeno, imamo Vladu na čelu sa gosp.Plenkovićem koja je partnerski nastrojena i vjerujem u napredak i boljitak Brodsko-posavske županije-kazao je Danijel Marušić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print