Fašničko druženje s građanima Karlovca

Konzervativci Grada Karlovca protekli vikend proveli su u druženju sa svojim sugrađanima. U povodu Fašnika i nadolazećeg razdoblja korizme članovi HKS-a dijelili su krafne građanima Grada Karlovca na karlovačkoj gradskoj tržnici i na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana.

Tijekom druženja u petak, 24. veljače 2017., konzervativci nastojali su se pobliže upoznati sa stvarnim potrebama građana Karlovca kako bi iz prve ruke mogli čuti njihove zamjerke, ali i prijedloge i ideje kako bi se stekao bolji uvid u stvarne potrebe i hitne zahvate koje je potrebno poduzeti kako bi Grad Karlovac bio ugodnije mjesto za život.

Druženje je nastavljeno i u subotu kada su Karlovčani, kao i prethodnog dana, bili počašćeni ukusnim pokladnim krafnama izrađenim vrijednim rukama karlovačkih konzervativki. Tijekom druženja konzervativci su sugrađane upoznavali s vizijom HKS-a, programskim smjernicama, načinom djelovanja, ali i svim konkretnim nastojanja koje HKS želi ostvariti kao snažna i istinska konzervativna opcija. Dio prijedloga Karlovčana bit će uvršten u  program karovačkog HKS-a za predstojeće lokalne izbore.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print