Osnovan ogranak HKS-a Šibenik Baldekin 2

Dan nakon osnivanja ogranka Ražine Gornje, u Šibeniku je u nedjelju, 5. veljače 2016. godine osnovan je ogranak Hrvatske konzervativne stranke gradske četvrti Baldekin 2.

“Konzervativci u Vijeću gradske četvrti Baldekin 2 su zastupljeni s dva vijećnika, te je osnivanje ogranaka samo logičan nastavak rada u gradskoj četvrti”, istaknuo je novoizabrani predsjednik Petar Alfirević. Za dopredsjednika je izabran Tomislav Stančić, ujedno i predsjednik gradske mladeži HKS-a.

Članovima novoosnovanog ogranka, obratio se i predsjednik Gradske organizacije Hrvatske konzervativne stranke, Nikica Penđer, dogradonačelnik Šibenika. Zadovoljan situacijom istaknuo je važnost gradske četvrti Baldekin 2, kao jedne od većih četvrti u gradu Šibeniku.

“Osnivanje ogranka Baldekina 2  dokaz je da je politika koju zastupa Hrvatska konzervativna stranka prepoznata među građanima, koji se u sve većem broju učlanjuju u HKS Grada Šibenika”, kazao je Penđer.

Na osnivačkom zboru ogranka  bilo je riječi o predstojećim lokalnim izborima za koje se konzervativci intenzivno pripremaju. S obzirom na izvrsne rezultate koje bilježe na terenu, zaključeno je da je snaga HKS-a svakog dana sve veća, a od ogranka Baldekin 2 očekuje se veliki doprinos kakav je i do sada bio.

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print