Šibenski konzervativci osnovali ogranak Ražine Gornje

U okviru priprema za predstojeće lokalne izbore šibenski konzervativci nastavljaju s aktivnostima i osnivanjem gradskih ogranaka. U subotu, 04. veljače 2017. osnovan je ogranak Ražine Gornje, važan za HKS, Grad Šibenik i cijelu Šibensko-kninsku županiju.

“Želimo živjeti u društvu u kojem je svakom našem sugrađaninu dana mogućnost jednakog napretka, želimo zaustaviti odljev mladih iz našega grada, te raditi na kvaliteti života u svakoj ulici, i kvartu, rekao je novoizabrani predsjednik Ogranka Ražina Gornjih Matko Ramadža. Za dopredsjednike su izabrani Roko Peran i Paško Ujaković, a za tajnicu Danijela Ramadža. Za članove Izvršnog odbora izabrani su Ela Mrković, Ivica Vukorepa i Lovro Bralić.

Osnivanje ogranka pozdravio je i predsjednik gradske organizacije HKS-a i šibenski dogradonačelnik Nikica Penđer koji je ovom prilikom svim okupljenima poslao kratku i vrlo jasnu poruku: “Pokažimo da politika može biti drukčija, ona mora biti rad za opće dobro i stvaranje boljeg društva u cjelini. Cilj nam je Šibenik dovesti na razinu razvijenih europskih gradova, tamo gdje i pripada. Samo znanjem, predanim radom i angažmanom ćemo u tome i uspjeti”, rekao je Penđer.

“Osnivanja novih ogranaka uspješno se ostvaruju, što nam je pokazatelj, već sada, odlične prepoznatljivosti i snage HKS-a u gradu. Konzervativne stranke i političari jačaju svoju poziciju u Europi, pa stoga ne čudi da je upravo ideja konzervatizma sve više prepoznatljiva kao snaga za spas Europe od ekonomskog, kulturološkog i moralnog uništenja. Naš grad i naša županija ne smiju zaostajati za Europom u niti jednom pogledu”, zaključio je Penđer. Šibenski konzervativci najavili su skoro osnivanje ogranaka Baldekin 2, Baldekin 3, Meterize, Stari grad i Grebaštica.

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print