Humanitarna akcija šibenskih Konzervativaca

Šibenski konzervativci  organizirali su u nedjelju, 22. siječnja 2017., humanitarnu akciju prikupljanja pomoći potrebitim obiteljima.

Na prigodnom druženju u caffe baru Domald okupljene Konzervativce pozdravio predsjednik Gradskog odbora HKS-a i  dogradonačelnik Šibenika Nikica Penđer koji je zahvalio svima na dolasku te poželio da ovo bude večer u kojoj će svi disati kao jedno, u znaku humanosti prema onima najpotrebitijima u našoj neposrednoj blizini na koje se često zaboravi. “Radije zaboravimo svoje osobne, političke, financijske interese i pokažimo da niti jedan čovjek nije otok sam za sebe”, rekao je Penđer.

Kako prenosi Šibenski portal, za odličnu atmosferu bio je zaduzen DJ Mil@no koji je natjerao konzervativce da uz dobro srce pokažu i zavidne plesne korake. Glavni i odgovorni za koktele bio je Tomislav Stančić, predsjednik mladeži šibenskih konzervativaca koji je za ovu prigodu pripremio dva koktela – plavi koji simbolizira konzervativce i narančasti šibenski.

“Moram reći da mi je jako drago što se uspješno nastavilo s ovakvim akcijama koje nam dodatno daju krila za nove pothvate te ćemo i ubuduće nastaviti s ovakvim akcijama. I za kraj veliko hvala gospodinu Vladi Kužini što je nesebično pomogao i dao svoj doprinos”, rekao je Stančić.

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print