Ruža i konzervativci dijelili besplatnu pečenu ribu

Konzervativci Šibensko-kninske županije na ovogodišnji Badnjak obradovali su svoje sugrađane dijeljenjem pečene ribe koju je za ovu prigodu donirao profesionalni ribar Silvio Vidović, a ribu je sa svojim konzervativcima dijelila i predsjednica HKS-a Ruža Tomašić. Na Starom pazaru zavladala je blagdanska atmosfera uz obilje smijeha i glazbe, a što su sve skuhali za sibenskiportal.hr otkrio je dogradonačelnik Šibenika i  član predsjednštva HKS-a Nikica Penđer.

“Najveća hvala ide ribaru Silviu Vidoviću koji je primijetio da se naša stranka u Europarlamentu zalaže za male ribare, te nam je donirao pedesetak kilograma ribe koju smo odlučili podijeliti s našim sugrađanima. Pripremili smo trilje, naš domaći krumpir, malo kroštula, fritula i domaće višnjevače”, rekao je Penđer.  Ruža Tomašić, novopečena baka, spojila je ugodno s korisnim i ovo Badnje jutro provela na Starom pazaru u društvu članova stranke.

“Kćer živi u Bilicama, te sam spojila ugodno s korisnim. Došla sam vidjeti ljude u Šibeniku, kako žive i s njima malo popričati, kazala je Ruža Tomašić”, predsjednica HKS-a koja je ovom prigodom žiteljima Šibensko-kninske županije zaželjela sretan i blagoslovljen Božić.

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print