Osnovan HKS Vidici-Šibenik

HKS Šibenik nastavlja s osnivanjem temeljnih organizacija u Krešimirovu gradu. U  četvrtak, 15. prosinca 2016.  osnovana je temeljna organizacija HKS-a Šibenik za gradsku četvrt Vidici na kojoj su novoizabrani čelnici organizacije predstavili  program razvoja ove gradske četvrti u skladu s programom razvoja pojedinih dijelova grada i poboljšanja uvjeta života u svakom od njih.

Za predsjednicu organizacije izabrana je Marijana Šarić, dopredsjednici su Nenad Renje i Dorino Brajković, a tajnica je Kristina Brajković. Novoizabrane čelnike i članove gradske četvrti Vidice pozdravio je dogradonačelnik Šibenika, predsjednik šibenskog HKS-a i član Predsjedništva HKS-a Nikica Penđer.

“Kod nas ne postoje ni crveni ni plavi ni crni, postoje samo vrijedni i oni koji žele pomoći svom gradu. Nikoga ne vrijeđamo i nemamo namjeru to raditi. Ne želimo trošiti snagu na nebitne stvari jer će nam ona trebati da ostvarimo sve što smo zacrtali.  Zato pozivam sve građane grada Šibenika i naših u srcu dragih okolnih mjesta, kada dođem u posjet u vaš kraj, da nam kažete kako da vam pomognemo da živite u okruženju kakvo dostoji čovjeku 21. stoljeća”, poručio je sa skupa Nikica Penđer.

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print