Održane sjednice Predsjedništva i Glavnog odbora HKS-a

U Zagrebu je u subotu, 10. prosinca 2016. godine, održana 5. sjednica Predsjedništva HKS-a, kojom je predsjedala predsjednica HKS-a Ruža Tomašić, a nakon nje održana je 3. sjednica Glavnog odbora HKS-a pod predsjedanjem predsjednika Glavnog odbora Draženka Kožula.

Članovi Predsjedništva i Glavog odbora upoznati su s tijekom priprema za lokalne izbore i pripremama za predstojeći Opći sabor stranke, koji će se održati 21. siječnja 2017.

Na sjednicama se raspravljalo o aktualno politčkoj situaciji u Hrvatskoj a stranački dužnosnici upoznati su s tijekom razgovora i pregovora koji se trenutačno vode u okviru priprema za predstojeće izbore. Predsjedništvo i Glavni odbor donijeli su odluku o raspisivanju unutarstranačkih izbora na razini stranačkih organizacija.

Oba stranačka tijela donijela su odluku o izmjenama i dopunama Statuta Hrvatske konzervativne stranke koja se odnosi na sastav organizacijskih oblika te ustrojstva stranačkih tijela. Predsjednica HKS-a Ruža Tomašić osvrnula se na dosadašnji rad u Europskom parlamentu te izrazila žaljenje što rad hrvatskih europarlamentaraca nije dovoljno popraćen u hrvatskim medijima.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print