Dogradonačelnik Penđer na dodjeli donacije

Šibenski dogradonačelnik i član predsjednštva HKS-a Nikica Penđer zahvalio je u ime Grada Šibenika tvrtki Globalna hrana d.o.o., McDonald’s Hrvatska na donaciji sportske opreme koja je u četvrtak, 1. prosinca 2016., dodijeljena korisnicima sportske dvorane Miminac u okviru projekta „Za naš ljepši kvart 2016.”

„Nakon što smo obnovili najstariju šibensku sportsku dvoranu, veseli nas što su  njezini brojni korisnici, od učenika osnovnih i srednjih škola do članova raznih sportskih kubova, dobili priliku koristiti novu sportsku opremu“, rekao je Nikica Penđer.

Projekt je komentirao i direktor McDonald’sa Hrvatska, Pavel Pavliček istaknuvši koliko je McDonald’su važan doprinos zajednici u kojoj posluje. „Brojni građani u zajednicama u kojima poslujemo su i dio naše velike obitelji. Smatramo da se obitelji treba i pomagati, a to radimo na mnogo načina, pri čemu je projekt ‘Za naš ljepši kvart’ jedan od njih. Drago nam je da će i nova sportska oprema razveseliti posjetitelje dvorane Miminac i uljepšati im buduće sportske aktivnosti u njoj“, naglasio je Pavel Pavliček.

Među doniranom opremom je desetak lopti za gimnastiku, 25  obruča za gimnastiku, 65 strunjača, mreža za odbojku, trampolin, komplet utega, 12 komada diskova i ostalih rekvizita za vježbanje u vrijednosti od 28.216,68 kn.

„Nova oprema bit će od velike koristi za sve naše male sportaše i rekreativce. U obnovljenoj dvorani svi oni s novim rekvizitima vrijedno će vježbati i bilježiti nove sportske uspjehe.“, istaknuo je ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Andrija Španja, dodavši da dvoranu trenutno koristi 500-tinjak učenika osnovnih i srednjih škola te polaznika sportskih aktivnosti u okviru gradskih klubova.

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print