Mračna vizija ‘Mrak gradonačelnice’

Predsjednik Glavnog odbora HKS-a i koordinator HKS-a za Grad Zagreb Draženko Kožul uputio je u utorak, 15. studenoga 2016. priopćenje medijima u povodu kandidature Anke Mrak Taritaš za gradonačelnicu Grada Zagreba. Priopćenje donosimo u cijelosti:

 

Mračna vizija ‘Mrak gradonačelnice’

‘Mrak gradonačelnica’ i bivša ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš na predstavljanju svoje kandidature za gradonačelnicu Zagreba poručuje građanima da ima viziju kako bi Zagreb trebao izgledati 2030. te da svojim dosadašnjim radom može garantirati da će projekt koji započne i dovršiti. Mrak gradonačelnica, kandidatkinja stranke koja u Sabornicu ulazi jedino kao prirepak SDP-a očito računa na zaborav birača. Nada se da će se do lokalnih izbora zaboraviti kako je njezina stranka u nasljeđe novoj vladi ostavila državu s kreditnim rejtingom smeće, osiromašeni srednji sloj, pridonijela masovnom iseljavanju mladih i posvemašnjem gospodarskom slomu. Na kraju, kako vidimo, upravo je njezina stranka odgovorna za najavljeno poskupljenje struje zbog povećanja naknade za obnovljive izvore energije na temelju ‘pogodovanja određenim tvrtkama’, kako tvrde njezin izbačeni bivši predsjednik stranke Radmir Čačić i bivši ministar gospodarstva Tomislav Panenić.
Ne smijemo zaboraviti kako je upravo Mrak Taritaš osobno odgovorna za pogodovanje građevinskoj mafiji i legalizaciji njihovih bespravno sagrađenih objekata. S obzirom na takve rezultate i nasljeđe, jedino što Mrak gradonačelnica može ‘garantirati’ građanima jest nastavak strategije koju je HNS vodio na državnoj razini, odnosno daljnje instaliranje svojih stranačkih uhljeba u državnim i gradskim tvrtkama. Naravno, ne u interesu građana, nego ekipe koja se voli slikati u narančastim majicama. S obzirom da se kandidatkinja HNS-a ničim nije ogradila od svojih sumnjivih projekata i nečasne ostavštine svojih stranačkih kolega, možemo lako zaključiti kako Zagreb i Zagrepčane u slučaju njezine pobjede čeka samo mračna budućnost.

Predsjednik Glavnog odbora HKS-a i
koordinator HKS-a za Grad Zagreb
Draženko Kožul

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print