Izabrano novo vodstvo HKS-a Duga Resa i HKS-a Karlovac

U skladu sa Statutom HKS-a na zborovima članova HKS-a Duga Resa i HKS-a Karlovac, održanima u stranačkim prostorijama u četvrtak 10. ožujka 2016., izabrano je novo vodstvo ovih gradskih organizacija.

Nakon provedene izborne procedure na zboru članova Hrvatske konzervativne stranke gradske organizacije Grada Karlovca, za novu predsjednicu Gradske organizacije HKS-a Karlovac izabrana je gđa. Sonja Jagetić, a dopredsjednici su Valentina Turkalj i Mihovil Stanišić. Za tajnika je izabrana Sandra Poscko,  a za članove Izvršnog odbora Tatjana Erdelja, Ivan Majurec, Damir Šerić, Anita Milošić, Nikola Mejašić, Matija Butković, Ivan Pecoja, Robert Vodopić, Dražen Novosel, Oliver Marčinko i Marko Bakšić.

Predstavljajući program rada HKS-a Karlovac, novizabrana  predsjednica Sonja Jagetić naglasila je da će se posebice zalagati za timski rad, ne samo Izvršnog odbora, već i svakog člana u gradu Karlovcu, prihvaćati ideje i inicijative za dobrobit zajednice. Konzervativizam ćemo promovirati kao temelj našeg društva, naglasila je Jagetić te dodala da su briga za obitelj i tradicijske vrijednosti jamstvo oporavka našeg društva.

Za predsjednicu Gradske organizacije HKS-a Duga Resa izabrana je gđa. Paulina Čavlović, dopredsjednice su Ivanka Tomašić i Natalija Brcković. Za tajnika GO HKS Duga Resa izabran je Željko Obrovac. Članovi Izvršnog odbora su: Vladimir Čavlović, Irena Kralj, Ivica Stojković, Brigita Šlat, Damir Šlat, Damir Čavlović, Slavica Šlat, Tin Tomašić, Marko Kolić, Ivan Laslavić, Anđelka Škrtić.

Predstavljajući program rada HKS-a Duga Resa, ponovno izabrana predsjednica Paulina Čavlović naglasila je da će se zalagati za aktivniji rad svih članova, prihvaćati ideje i inicijative za dobrobit zajednice, međusobnu suradnju gradskih i općinskih organizacija HKS-a u županiji s ciljem promoviranja konzervativizma.

Čestitamo svim izabranim dužnosnicima HKS-a Duga Resa i HKS-a Karlovac!

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print