Mario Moro izabran za predsjednika GO HKS-a Grada Zagreba

Na zboru, održanom petak, 19. veljače 2016., u Tajništvu HKS-a, izabrano je novo vodstvo Gradske organizacije HKS-a Grada Zagreba.

Glavni tajnik HKS-a Denis Bevanda u svojstvu predsjednika Radnog predsjedništva u pozdravnoj riječi nazočnim izaslanicima gradskih četvrti Grada Zagreba prenio je pozdrave predsjednice HKS-a Ruže Tomašić koja je novom vodstvu poželjela uspješan rad. Zboru su se obratili dopredsjednica HKS-a Marijana Klišanin i predsjednik Glavnog odbora HKS-a prim. Ante-Zvonimir Golem koji su novom vodstvu poželjeli puno uspjeha u pripremama za predstojeće lokalne izbore koji će se održati sljedeće godine.

Nakon provedene izborne procedure, za novog predsjednika gradske organizacije HKS-a Grada Zagreba  jednoglasno je izabran umirovljeni časnik HV-a Mario Moro, za dopredsjednike Ana Grgić i Andrija Nejašmić, a za tajnika Boris Nesek.

Za članove Izvršnog odbora jednoglasno su izabrani Bernard Tomašević, Josip Čičak, Plamenko Nosić, Ante Čančar, Renato Kovačević, Dane Lozušić, Ivana Mirt, Marina Bobanović, Ilija Andabak, Ante Ćesić, Dragan Borac, Stjepan Ćuk Kostrec i Nives Frey.

FOTO GALERIJA:

HKS GO Zagreb

Novoizabrani predsjednik zahvalio je zboru na povjerenju naglasivši kako će njegov jedini kriterij u vođenju zagrebačkog HKS-a biti rad i volja svakog člana te kako očekuje da svaka gradska četvrt iznese viziju svoga rada. Pozdravio je održavanje tematskih tribina na kojima se članovi stranke i svi zainteresirani potencijalni članovi upoznaju s modernim konzervativizmom. Drugi cilj njegovog predsjedanja bit će usmjeren na pripremu lokalnih izbora koji će se održati u svibnju 2017. godine. ”To je samo naizgled puno vremena, ali vremena nema dovoljno”, istaknuo je dodajući kako HKS u Zagrebu može puno napraviti realizacijom ideja njegovih članova kroz formiranje radnih skupina koje će biti samostalne u radu. “Nadam se da će naš model prihvatiti i organizacije HKS-a u drugim gradovima, dodao je istaknuvši da kao otac dvoje djece, želi pridonijeti da Hrvatska postane zemlja u kojoj će svi moći pristojno živjeti i podizati svoju obitelj”, zaključio je Moro.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print