Mario Markić novi predsjednik HKS-a Sisak

Zborom članova HKS-a Sisak održanim u srijedu, 10. veljače 2016. godine, nastavljena je provedba unutarstranačkih izbora na razini općinskih i gradskih organizacija HKS-a na području Sisačko-moslavačke županije.

Nakon provedene izborne procedure, kao jedini kandidat koji je dobio podršku svih Ogranaka na području Grada Siska, za novog predsjednika gradske organizacije HKS-a Siska jednoglasno je izabran Mario Markić, dosadašnji predsjednik ogranka Galdovo-Budaševo. Za dopredsjednike Gradske organizacije  izabrani su Tihomir Posavec i Dejan Topalović, dok će dužnost tajnika obnašati Goran Rožić.

Za članove Izvršnog odbora jednoglasno su izabrani: Stjepan Bišćan, Ivica Cvetnić, Zlatko Grđan, Tatjana Bjelkanović, Mario Dubravčić, Ivan Ceković, Hrvoje Perković, Ivan Bolun, Dražen Falica i Boris Savić.

Nakon provedene izborne procedure Zboru se obratio novoizabrani predsjednik Mario Markić, a novoizabranom Predsjedništvu i Izvršnom odboru čestitao je i Slavko Muža, predsjednik ŽV HKS Sisačko-moslavačke županije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print