A. Z. Golem: Spremni smo zastupati isključivo interese hrvatskog naroda

Ante Zvonimir Golem

HKS-ovi kandidati koalicije SPREMNI u VII. izbornoj jedinici predstavili su u subotu građanima i simpatizerima Karlovca i Duge Rese kandidate i program koalicije za predstojeće izbore. Građanima su se predstavili prvi na listi  Ante Zvonimir Golem iz HKS-a, drugi  Željko Širanović iz HSP-a, treći Karlovčanin Mihovil Stanišić iz HKS-a, četvrti na listi, također kandidat iz Karlovca, Veselko Krnjić iz HSP-a te sedma kandidatkinja na listi Paulina Čavlović.
“Izađite na izbore i budite dio promjena, Hrvatskoj je već dosta izmjenjivanja dviju najvećih stranka i njihovih satelita na vlasti. Hrvatska konzervativna stranka sa svojim partnerima – HSP-om i Obiteljskom strankom želi da dođe do promjena u hrvatskom društvu, političkoj sceni…”, rekao je na druženju s građanima Karlovca na uz promotivne štandove na gradskoj tržnici treći kandidat na listi za VII. Izbornu jedinicu Mihovil Stanišić. “Spadamo u političare koji se neće prodati već će zastupati interese svojih birača. A u Saboru ćemo biti vrlo glasni, sa konstruktivnim prijedlozima za zakonodavstvo i zastupat ćemo da se zakoni ne mogu svake godine toliko puta mijenjati kao što je bilo u ove protekle četiri godine. Bit ćemo za stvaranje konsenzusa svih stranaka za dobrobit Republike Hrvatske”, naglasio je Stanišić.

Prvi na listi prim. dr. Ante-Zvonimir Golem očekuje uspjeh koalicije na parlamentarnim izborima.
“Svakako očekujemo da ćemo u Hrvatski sabor ući s tri do pet zastupnika. Nama je glavni cilj, a to je ono s čime idemo pred građane, da postanemo korektiv, da probamo vratiti jedno zajedništvo. U Hrvatskom saboru bit ćemo glas, koji će reći kada je dosta nekih stvari. Moramo početi cijeniti nacionalne interese. Ova koalicija, ako dobije povjerenje građana”, želi povratiti povjerenje u politiku i pokazati da postoji način kako Hrvatska može naprijed, kazao je Ante Zvonimir Golem.

Na javnoj tribini o Konzervativizmu u Hrvatskoj održanoj u subotu u Dugoj Resi,  Golem je rekao kako je koalicija pokazala da njen program  nije skup predizbornih želja, nego suština rada i postojanja Hrvatskih konzervativaca. “Hrvatski konzervativci žive svoj program, i traže od građana potporu da u Hrvatskom saboru zastupaju isključivo interese hrvatskog naroda i države”, rekao je Golem.  Istaknuo je da je u središtu programa ove koalicije obitelj. “Nas veže isključivo zajednički program, koji se temelji na osnovnim vrijednostima. To je prvo da se moramo posvetiti političkom sustavu, koji je danas otuđen od čovjeka, drugo da se moramo posvetiti obitelji. Moramo ponovno vratiti povjerenje u društvo. Sve polazi iz obitelji, ona je temelj društva. To je ono najvažnije u zajedničkom programu Hrvatske konzervativne stranke, Hrvatske stranke prava i Obiteljske stranke, a na čijoj sam listi”, rekao je Golem.

Nakon skupa, svi sudionici tribine nazočili su svetoj misi u Nacionalnom svetištu svetog Josipa na Dubovcu, a cjelodnevne aktivnosti završile su s “Noći anđela” kao svojevrsnoj kontri Noći vještica.

Foto: radio-mreznica.hr/hrk.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print