Ruža Tomašić u Splitu: Izađite na izbore, nismo svi isti!

“Biračima koji su namjeravali ostati kod kuće na dan izbora jer su razočarani radom dosadašnjih vlada poručujemo da izađu na izbore i daju šansu novim kandidatima iz drugih stranaka koji znaju i žele raditi u korist Hrvatske i hrvatskog naroda. Glas za koaliciju SPREMNI, koju čine HKS, HSP i Obiteljska stranka, neće biti izgubljen glas i kandidati s te liste neće iznevjeriti povjerenje svojih birača jer  nismo svi isti”, poručile su u subotu, 24. listopada iz Splita predsjednica HKS-a i prva na listi kandidata koalicije SPREMNI u X. izbornoj jedinici Ruža Tomašić i HKS-ova kandidatkinja pod rednim brojem sedam na koalicijskoj listi  Marijana Trogrlić. Tijekom boravka u Splitu,  odakle su krenule u kampanju po gradovima Splitsko-dalmatinske županije, Tomašić i Trogrlić susrele su se s brojnim građanima kojima su predstavljale glavne smjernice programa HKS-a.
Poručile su Splićanima da u što većem broju izađu na izbore i ne dopuste drugima da odlučuju u njihovo ime  jer sada imaju za koga glasovati. Koalicija Spremni u svojim redovima  ima ljude koji će zaustaviti moralno i materijalno propadanje Hrvatske i provesti nužne reforme, a to znači da je došao kraj stranačkom uhljebljivanju i beskonačnom restrukturiranju državnih poduzeća na teret poreznih obveznika.

“Hrvatski konzervativci nisu samo još jedna stranka koja želi doći na vlast samo radi vlasti. Hrvatski konzervativci u svojim redovima imaju ljude koji istinski žele raditi   dobrobit Hrvatske i svih njenih građana. Naši kandidati znaju kako Hrvatsku izvući iz krize, kako privući investicije i sredstva iz europskih fondova i na kraju, vratiti Hrvatskoj izgubljeni ponos i dostojanstvo. Nismo svi isti, jer mi mi ćemo naš program ostvariti. Hrvatskoj su potrebne promjene, a ne izmjene”, naglasila je Ruža Tomašić poručivši kako će se Konzervativci, dobiju li povjerenje birača, zauzimati za razvoj poduzetništva, stvoriti uvjete za pravednu tržišnu utakmicu i omogućiti mladima da ostaju i rade u Hrvatskoj i tu osnivanju svoje obitelji.  Nakon druženja s građanima, Tomašić i Trogrlić uputilie su se s članovima molitvene zajednice Božjeg Milosrđa pred rodilište bolnice na Firulama gdje su zajedno molili za nerođene.
Nakon molitve, HKS-ove kandidatkinje na Trsteniku su razgovarale sa članovima molitvene zajednice o natalitnoj politici i potrebi da se u Hrvatskoj osigura zaštita života od začeća do smrti, što je regulirano Ustavom RH.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print