Ruža Tomašić u Splitu: Izađite na izbore, nismo svi isti!

“Biračima koji su namjeravali ostati kod kuće na dan izbora jer su razočarani radom dosadašnjih vlada poručujemo da izađu na izbore i daju šansu novim kandidatima iz drugih stranaka koji znaju i žele raditi u korist Hrvatske i hrvatskog naroda. Glas za koaliciju SPREMNI, koju čine HKS, HSP i Obiteljska stranka, neće biti izgubljen glas i kandidati s te liste neće iznevjeriti povjerenje svojih birača jer  nismo svi isti”, poručile su u subotu, 24. listopada iz Splita predsjednica HKS-a i prva na listi kandidata koalicije SPREMNI u X. izbornoj jedinici Ruža Tomašić i HKS-ova kandidatkinja pod rednim brojem sedam na koalicijskoj listi  Marijana Trogrlić. Tijekom boravka u Splitu,  odakle su krenule u kampanju po gradovima Splitsko-dalmatinske županije, Tomašić i Trogrlić susrele su se s brojnim građanima kojima su predstavljale glavne smjernice programa HKS-a.
Poručile su Splićanima da u što većem broju izađu na izbore i ne dopuste drugima da odlučuju u njihovo ime  jer sada imaju za koga glasovati. Koalicija Spremni u svojim redovima  ima ljude koji će zaustaviti moralno i materijalno propadanje Hrvatske i provesti nužne reforme, a to znači da je došao kraj stranačkom uhljebljivanju i beskonačnom restrukturiranju državnih poduzeća na teret poreznih obveznika.

“Hrvatski konzervativci nisu samo još jedna stranka koja želi doći na vlast samo radi vlasti. Hrvatski konzervativci u svojim redovima imaju ljude koji istinski žele raditi   dobrobit Hrvatske i svih njenih građana. Naši kandidati znaju kako Hrvatsku izvući iz krize, kako privući investicije i sredstva iz europskih fondova i na kraju, vratiti Hrvatskoj izgubljeni ponos i dostojanstvo. Nismo svi isti, jer mi mi ćemo naš program ostvariti. Hrvatskoj su potrebne promjene, a ne izmjene”, naglasila je Ruža Tomašić poručivši kako će se Konzervativci, dobiju li povjerenje birača, zauzimati za razvoj poduzetništva, stvoriti uvjete za pravednu tržišnu utakmicu i omogućiti mladima da ostaju i rade u Hrvatskoj i tu osnivanju svoje obitelji.  Nakon druženja s građanima, Tomašić i Trogrlić uputilie su se s članovima molitvene zajednice Božjeg Milosrđa pred rodilište bolnice na Firulama gdje su zajedno molili za nerođene.
Nakon molitve, HKS-ove kandidatkinje na Trsteniku su razgovarale sa članovima molitvene zajednice o natalitnoj politici i potrebi da se u Hrvatskoj osigura zaštita života od začeća do smrti, što je regulirano Ustavom RH.

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print