Ivan Zadravec: Služit ćemo svome narodu i vratiti mu ponos i dostojanstvo

U osiječkoj gradskoj četvrti Gornji grad, u nedjelju, 25. listopada, građanima su se predstavili svi kandidati koalicijske liste SPREMNI u IV. izbornoj jedinici. Pred oko 150 okupljenih građana, o programu koalicije govorili su nositelj liste Daniel Srb i drugi kandidat na listi, član predsjedništva HKS-a, Ivan Zadravec .
“Koalicija SPREMNI  politiku shvaća  isključivo kao služenje svome narodu, a ne kao privatni biznis pojedinaca i njihovih obitelji”, naglasio je Zadravec dodajući kako koalicija SPREMNI “ne dijeli ljude na lijeve i desne nego na poštene i nepoštene”.
U nastavku, Zadravec je istaknuo kako izabrani zastupnici “moraju štiti hrvatski  narod, a ne svoje fotelje,  jer tom istom narodu polažu račune”.
“Ukoliko mi građani daju povjerenje, zalagat ću se za lustraciju svih onih koji su učinili zlo Hrvatskoj i hrvatskom narodu, od zločina koje je počinila UDBA, do onih koji su opljačkali ovu predivnu zemlju”, istaknuo je Zadravec dodajući kako će se maksimalno zalagati da se vrati dostojanstvo hrvatskim braniteljima kao i hrvatskom narodu.
Među točkama HKS-ovog programa, Zadravec je istaknuo traženje odštete od agresora na Republiku Hrvatsku, zalaganje za zabranu rada nedjeljom, jer, naglasio je,  obitelj tada treba biti na okupu, zatim zalaganje za kvalitetnije poticaje za hrvatske obrtnike i poljoprivrednike te rasterećenje OPG-ova od poreznih nameta. HKS  će se također zalagati da se ukinu financijski neodržive općine te zaustavi odlazak mladih iz Hrvatske i stvore uvjeti da žive i rade u svojoj domovini i tu osnivaju svoje obitelji.

Predsjednik HSP-a i nositelj liste za IV izbornu jedinicu  Daniel Srb je rekao kako je “otadžbinska koalicija  poslala Legiju stranaca iz Zagreba  po glasove u Slavoniju”, ocijenivši to kao poniženje. “Obećavaju brigu o Slavoniji,   a zaboravit će ju odmah ako dođu na vlast i to je prijevara koju ova koalicija ne smije dopustiti”, naglasio je. Srb dodaje kako ovi kandidati nisu nikoga prevarili, žive od svoga rada i objavljuju rat uhljebljavanju i borbu za branitelje i dostojanstvo Domovinskog rata. “Od EU Hrvatska ima veće štete nego koristi, a žalosno je da država daje za izbjeglice 70 milijuna kuna, dok izjavljuju da nemaju novaca za prijevoz učenika, stoga se ne može dopustiti da su nam svi drugi važniji od naših ljudi”, zaključio je, uz ostalo Daniel Srb.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print