‘Druže’ Milanoviću, sramoto Hrvatske!

Denis Bevanda

Usporedno s približavanjem parlamentarnih izbora premijer Milanović, sa svoje pozicije neprikosnovenog vođe, nastavlja dijeliti i krojiti Hrvatsku u skladu sa svojom čuvenom i skandaloznom izjavom ‘mi ili oni’.

U današnjoj izjavi i pokušaju dizanja morala svojim partijskim sljedbenicima, otišao je korak dalje u širenju mržnje prema svima koji se ne uklapaju u njegov pogled na svijet ispalivši kako u Hrvatskoj nema konzervativaca, nego samo ‘zatucanih desničara’  pripisujući pri tom, bez imalo srama,  svojim ‘antifašistima’ i ljevičarima zasluge europskih i američkih antifašista, s kojima njegovi komunistički i ultraliberalni drugovi nemaju nikakve veze.

Ti Milanovićevi ljevičari  i ‘antifašisti’ u protekle četiri godine na vlasti pokazali su na nebrojenim primjerima da ne zagovaraju niti pravdu, ni jednakost, ni slobodu, a pogotovo ne zagovaraju jednake šanse za sve ljude i  temeljne vrijednosti koje Europu kakva je danas čine mogućom. Milanovićeva pravda, jednakost, sloboda i jednake šanse moguće su samo za pripadnike njegove partije, o čemu svjedoči iseljavanje mladih, zapošljavanje podobnih i otpuštanje nepodobnih u državnim službama i medijima, zloporabe državnih službi u stranačke svrhe. I da, govori li to o europskim vrijednostima onaj Milanović koji je perfidno izigrao Europu donošenjem ‘lex Perkovića’ zbog čega ovih dana njemački mediji pišu kako hrvatski premijer  ‘njeguje jedan elastičan odnos sa zakonima EU’.

Milanović se ovom izjavom još jednom prikazao dosljednim sljedbenikom najrigidnije komunističke ideologije koja ne trpi i mrzi sve koji drukčije misle, sljedbenikom one ideologije koju je ta  tolerantna i na plemenitim vrijednostima sagrađena Europa osudila kao najcrnji totalitarizam. Upravo ta Europa danas je jamstvo da Milanovićevi ljevičari i ‘antifašisti’ ne mogu  krojiti pravdu i likvidirati neistomišljenike kako su to radili u bivšoj komunističkoj i totalitarnoj državi.

Rigidni ljevičar Milanović u svojoj slijepoj mržnji prema svemu hrvatskome ne vidi da je Hrvatska većinska konzervativna zemlja, zemlja čiji većinski, konzervativni narod brine za svoju zajednicu, za svoju obitelj, djecu, muža i suprugu, ali i za globalne svjetske vrijednosti, ukoliko one ne idu protiv zajednice, obitelji i naroda. Hrvatski konzervativci i hrvatski narod,  željni su pravde, jednakosti, slobode  i jednake šanse za sve ljude, ali to očito neće dočekati s ovakvim premijerom na čelu Vlade.

 

Denis Bevanda

Glavni tajnik HKS-a

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print