HKS Karlovac suorganizator humanitarne akcije za pomoć Udruzi “Zvončići”

U Karlovcu je u Vunskom polju, u subotu, 1. kolovoza 2015., u organizaciji HKS-a Karlovac i Udruge  za djecu s teškoćama u razvoju “Zvončići” održan  humanitarni malonogometni turnir za pomoć Udruzi.
Sav prikupljeni prihod s turnira namijenjen je za rad Udruge.
Predsjednik karlovačke organizacije Hrvatske konzervativne stranke Marijan Butković istaknuo je za Hrvatski radio Karlovac da će HKS Karlovac i dalje pomagati rad Udruge.
“Drago mi je da možemo nekome pomoći, pogotovo ljudima u potrebi. Vidjeli smo da je teško ženama koje rade u Udruzi ‘Zvončići’ i da je to dosta veliki teret za obitelji. Na ovaj način želimo im pomoći, olakšati im posao, te im dati krila za daljnji rad. Pomagali smo i pomagat ćemo Udruzi ‘Zvončići’, ali i svim ljudima koji su u potrebi, rekao je Marijan Butković.
Prvo mjesto kod limača osvojio je “Karlovac 1919″, drugo “Mostanje Auto lim lak” i treće “Ilovac 1″. U konkurenciji prstića prvi je bio “Zrinski Ozalj”, drugi “Karlovac 1919″ i treća “Duga Resa 1929″. Udruga “Zvončići” izložila je na svom štandu predmete nastale na njihovim radionicama, a koji su se prodavali u humanitarne svrhe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print