Pavliček: U vukovarskom HKS-u uskoro 500 članova

U petak, 20. veljače 2015. U Ružičkinoj kući u Vukovaru održan je osnivački zbor Hrvatske konzervativne stranke Gradske organizacije Vukovar i Županijske organizacije VSŽ. Za predsjednika vukovarske podružnice stranke izabran je zamjenik vukovarskog gradonačelnika Marijan Pavliček, a za predsjednika županijske podružnice, predsjednik vukovarskog Gradskog vijeća Igor Gavrić.

Pavliček je tom prilikom izrazio zadovoljstvo podatak što je među članovima stranke 40-ak novih članova koji do sada nisu bili niti u jednoj političkoj opciji, te da je cilj ogranka okupiti 500 članova, što će se, kako je rekao, vrlo brzo dogoditi. Igor Gavrić je izrazio zadovoljstvo prilivom novih, mladih ljudi istaknuvši kako je jako zadovoljan jer su uspjeli dokazati da se politika može voditi pravedno.

Nastavljamo isti, pravednim putem, nadamo se uz našu predsjednicu Ružu Tomašić koja je nama mladima pokazala pravi put i nadam se da ćemo na tom putu i dalje ustrajati. Za sada imamo sedam općinskih i gradskih organizacija i 90 posto članstva što smo imali u bivšoj stranci

-rekao je Gavrić.

Osnivačkom zboru nazočila je i europarlamentarna zastupnica i članica ove nedavno osnovane stranke Ruža Tomašić. Potporu stranci i novoizabranim predsjednicima svojim dolaskom dali su i gradonačelnik Ivan Penava, predsjednik GO HDZ-a Damir Barna te predstavnici braniteljskih i stradalničkih udruga.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print