Ante Zvonimir Golem pristupio Hrvatskoj konzervativnoj stranci

Ugledni zagrebački kirurg i bivši državni tajnik za zdravstvo u razdoblju od 2005. do 2011. godine, dr. med. Ante Zvonimir Golem, u četvrtak 12. veljače pristupio je Hrvatskoj konzervativnoj stranci (HKS). Potpisivanju pristupnice gospodina Golema nazočili su vršitelj dužnosti glavnog tajnika HKS-a Denis Bevanda i zastupnica HKS-a u Europskom parlamentu Ruža Tomašić.

Govoreći o razlozima pristupanja Hrvatskim konzervativcima, Golem je rekao da HKS nastaje kao “nasušna potreba građana nakon što je potpuno izgubljeno povjerernje u postojeći politički sustav, bez obzira o kojoj vlasti se radilo”.

Glavni motiv pristupanja HKS-u je pomoći svim svojim znanjem i iskustvom kako bi se napravio veliki pomak u odnosu na postojeće stanje u državi, posebno jer se radi o stranci koja je u javnosti prepoznata među mladima

-rekao je Golem.

Ruža Tomašić naglasila je kako konzervativizam ima duboke temelje u hrvatskom društvu te da će HKS mnogi građani prepoznati kao svoju stranku jer njeguje vrijednosti koje i oni žive u svakodnevnom životu.

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print