U organizaciji HKS-a Grada Zagreba, u prostorijama područnog ureda Susedgrad, održana je u srijedu, 23. svibnja 2018. godine, javna tribina Marka Ljubića pod nazivom “Prestajemo li biti Hrvati?“. Svrha javne tribine bila je promocije njegove najnovije knjige “Rasudbe hrvatske državnosti” u kojoj su sažeti njegovi tekstovi, analize i rasudbe objavljene tijekom posljednjih pet godina, većinom na portalima i u internetskim bespućima.

Naš uvaženi gost i predavač tribine, Marko Ljubić, rođen je u Ljutom Docu 1960. godine. Gimnaziju je završio na Širokom Brijegu, Fakultet političkih znanosti, smjer novinarstva, 1983. godine u Sarajevu. Sudionik je oslobodilačkog domovinskog rata u postrojbama HVO-a. Bio je dopisnik i novinar gotovo svih većih dnevnih listova, utemeljio je širokobriješko glasilo “Vrisak” i mostarski “Hercegovački tjednik“, pisao za portale, a danas piše redovnu kolumnu “Rasprave o državnosti” na portalu Hrvatskog kulturnog vijeća.

Tribina se nakon izlaganja predavača pretvorila u ugodni dijalog između predavača i znatiželjne publike o problemima Hrvata i hrvatske države kroz povijest, sadašnjost i budućnost. Gospodin Ljubić je analitički i kirurški precizno detektirao jezgru problema u današnjem hrvatskom društvu i državi, a publika je svakim novim pitanjem tražila novu analizu predavača.

Isječke tribine ćete moći pronaći na službenoj facebook stranici Hrvatske konzervativne stranke. Sve što trebate je pratiti nas.

Recent Posts
Kontaktirajte nas

Hvala Vam na vašem upitu. Javit ćemo Vam se prvom prilikom.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search