U Hrvatskom saboru predstoji glasovanje zastupnika o ratificiranju Istanbulske konvencije.
Pod krinkom zaštite žena pokušava se podmuklo provući tzv.“ gender“ ili „rodna“ ideologija, ujedno je država potpisnica konvencije obvezna iz proračuna financirati udruge koje bi nadzirale njeno provođenje i tako bi zapravo potpisom naša država izgubila suverenitet.

Vladajući pokušavaju umiriti javnost neistinama da su moguće ograde na rodnu ideologiju, na sličan način su prevareni Poljaci kojima je podvaljeno da mogu izbaciti sporni dio. No, iz teksta same konvencije očito je da se ne može parcijalno usvajati, ili parcijalno odbijati, ponuda nekih „ograda“ je lukavi pokušaj obmane javnosti i protivnika „ rodne“ ideologije.

Hrvatska konzervativna stranka ima izražen senzibilitet za zaštitu žena i smatra da se mogu zaštititi u okvirima postojećeg zakona i, ako je potrebno, dopunama, a nikako kroz ratificiranje Istanbulske konvencije koja je u kontradiktornosti s kršćanskim svjetonazorom i moralom na kojima počiva ogromna većina ljudi u Hrvatskoj.

Hrvatska konzervativna stranka poziva saborske zastupnike da glasuju protiv, a ako se izglasa ovo protuprirodno, nametnuto rješenje – zahtijevamo referendum.

Recent Posts
Kontaktirajte nas

Hvala Vam na vašem upitu. Javit ćemo Vam se prvom prilikom.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search