Štovatelji zločinca Tita negiraju ustavnopravni poredak RH

Dužni smo reagirati na okupljanje simpatizera Josipa Broza Tita u Kumrovcu povodom obilježavanja 125. obljetnice njegova rođenja. Nepojmljivo je da u današnje vrijeme postoje pojedinci i udruge koje štuju lik i djelo najvećeg krvnika hrvatskog naroda Josipa Broza, odgovornog za stotine tisuća poubijanih Hrvata na Bleiburgu i Križnom putu kao i desetke tisuća neistomišljenika koji su tijekom njegova vladanja završili na Golom otoku.

Također je nepojmljivo da hrvatska državna vlast dopušta i ne reagira na ovakva okupljanja gdje se negira ustavnopravni poredak Republike Hrvatske te štuje jednoumlje i zločin.

S obzirom na to da živimo u slobodnoj državi okupljenima na ovome skupu poručujemo, da ukoliko Hrvatsku  ne mogu poštivati, imaju slobodu napustiti istu i otići živjeti u one države gdje još uvijek vladaju komunističke partije te tamo slobodno slaviti kult ličnosti Josipa Broza.

Najoštrije osuđujemo govore pojedinaca u Kumrovcu te očekujemo reakciju resornog ministarstva, ali i zabranu skupova na kojima se koriste simboli totalitarnih režima.

 

Marijan Pavliček

predsjednik Hrvatske konzervativne stranke

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print