HKS na blagdanskom druženju s Vukovarcima

GO HKS-a Vukovar i ove je godine u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana u gradskim prostorijama HKS-a priredio tradicionalno prigodno druženje s članovima stranke i članovima njihovih obitelji uz kuhano vino i girice. Tom prigodom djeci je podijeljeno 250 paketića s prigodnim poklonima. Zamjenik predsjednice HKS-a i vukovarski dogradonačelnik Marijan Pavliček zahvalio je svim članovima na njihovom doprinosu u radu stranke te im zaželio sretan Božić i puno uspjeha u Novoj 2017. godini. Naglasio je kako nas iduće godine očekuju lokalni izbori na koje će HKS Vukovar izaći spreman kako bi ostvario što bolji rezultat.

U srijedu, 21. prosinca 2016., članovi Gradske organizacije Hrvatske konzervativne stranke Vukovar organizirali su u središtu grada druženje s građanima uz kuhano vino i fritule.

“Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana htjeli smo upriličiti ovo druženje s našim sugrađanima. Uistinu smo zadovoljni odazivom. Želim ovim putem svima Božić i sve najbolje, puno sreće, zdravlja i uspjeha u 2017. godini”, rekao je predsjednik GO HKS Vukovar Marijan Pavliček i dodao kako se stranka već počela pripremati za lokalne izbore te kako ih u siječnju 2017. očekuje Sabor stranke na kojem će se birati novo vodstvo HKS-a.

Advent u Vukovaru uveličao je i vukovarski branitelj Predrag Mišić Peđa, idejni začetnik izrade drvene skulpture ranjenog Krista na ulazu u Park šumu Adica, koji je u ovo predblagdansko vrijeme, na istom mjestu, postavio drvene jaslice koje prikazuju Isusa, Mariju i Josipa.

“Jaslice su bile u planu još od mjeseca svibnja kada su izrađene skulpture Marije i Josipa koje su napravili ernestinovački kipari Ivica Tolić i Mato Tijardović dok je malog Isusa napravio kipar Ivica Tolić. Ovim putem još jednom im se želim zahvaliti na pomoći”, rekao je Mišić i dodao kako su mu u postavljanju jaslica pomogli Dario Černok i Igor Vuković.

Skulpture su poklon gradu Vukovaru i njegovim građanima, bez ikakvih troškova za gradsku upravu te u nadi da se time barem malo usreći sugrađane, a grad uljepša”, poručio je Mišić za kraj. HKS Vukovar poziva sve sugrađane da posjete i ove i žive jaslice koje se nalaze kod Radničkog doma u središtu grada.

Share on facebook
Facebook 0
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print