Aktivnosti hrvatskih konzervativaca u povodu uskrsnih blagdana

U povodu uskrsnih blagdana hrvatski konzervativci održali su a nekoliko humanitarnih akcija. U subotu 28. ožujka 2015. u dugoreški konzervativci pod vodstvom predsjednice GO HKS-a Duga Resa Pauline Čavlović organizirali su akciju pod nazivom ‘Otvorimo srce za Zvončiće’. Tijekom akcije održane u prijepodnevnim satima građani su  na posebnom štandu HKS-a postavljenom na Trgu sv. Jurja  mogli kupiti unikatne pisanice i druge prigodne ukrase i na taj način sudjelovati u prikupljanju sredstva za rad Udruge za djecu s teškodama u razvoju Zvončići. Građani su  na štandu imali su ujedno priliku upoznati se s radom Udruge koja, prema riječima tajnice Marije Grgas, sama mora osigurati sredstva za rad i financirati stručno osoblje kako bi djeca imala adekvatnu i redovitu rehabilitaciju. Udruga okuplja najmlađu društvenu populaciju čiji se roditelji po prvi puta susreću s najtežim promjenama u svom životu i pomaže im da se prilagode novonastaloj situaciji.
Zagrebački konzervativci tijekom u petak 27. ožujka 2015. posjetili su  Odjel dječje onkologije i hematologije na Klinici za pedijatriju KBC-a Zagreb i obradovali malene prigodnim darovima. U akciji su sudjelovali Sanja Galeković, Željka Žuvela, Dane Lozušić i Nataša Svaguša.

U organizaciji Gradskog odbora za grad Požegu i njegovog dopredsjednika Roberta Beblea, hrvatski konzervativci su u povodu  blagdana Cvjetnice sugrađanima dijelili maslinove grančice te se na taj simboličan način predstavili građanima grada Požege.
U povodu uskrsnih blagdana Hrvatska konzervativna stranka Vukovar  darivala je svoje sugrađane šarenim pisanicama koje je izradila vukovarska mladež  u svojim domovima.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print