Stenjevec i Sesvete prve zagrebačke podružnice HKS-a

U četvrtak 22. siječnja 2015. godine u zagrebačkim četvrtima Stenjevec i Sesvete osnovane su prve podružnice HKS-a na području grada Zagreba. Za predsjednika podružnice Stenjevec izabran je Ivica Žagar, dopredsjednici su Zlatko Gombović i Ante Čančar, a tajnik Jeronim Čeko.
U Sesvetama Zbor podružnice izabrao je Marija Brajkovića za predsjednika, Anu Hanžek i Antu Mlinarevića za dopredsjednike i Darka Bujanovića za Tajnika.

U petak, 23. siječnja 2015. osnovane su podružnice Podsused-Vrapče i Gornja Dubrava. Gornja Dubrava izabrala je za predsjednika Antu Ćesića, za dopredsjednicu Ivu Stanić i Mladen Nađ, te za tajnicu Ružicu Ćurković.
Za predsjednika podružnice Podsused-Vrapče izabran je Zdravko Bokulić, Ivan Vukoja i Željko Bokulić za dopredsjednike a Marija Nović za tajnicu podružnice.

Već sljedećeg tjedna, u ponedjeljak, 26. siječnja 2015., osnovana je podružnica HKS-a Črnomerec u prostorijama M.O. Ban Keglević. Za predsjednika podružnice izabran je Renato Kovačević. Dopredsjednici su Renato Mihelj i Matko Beker. Za tajnika je izabran Hrvoje Jularić.

U četvrtak 29. siječnja 2015., osnovane su podružnice Trešnjevka Jug i Sjever. Za predsjednicu podružnice Trešnjevka Sjever izabrana je Marijana Klišanin. Dopredsjednica je Ivana Barbarić i Bruno Ćutić, a za tajnika izabran je Andrija Prgin.
Za predsjednika podružnice Trešnjevka Jug izabran je Dragan Borac. Dopredsjednici su Plamenko Nosić i Ivan Šain, a za tajnicu je izabrana Ana Bonovil.
Istoga dana u prostorijama Društvenog doma Markuševec osnovana je podružnica HKS-a Podsljeme. Podružnica uključuje gradske četvrti Vidovec, Markuševec, Gračani, Mlinovi i Šestine. Za predsjednika podružnice izabran je gospodin Ivica Punjek, za dopredsjednike Anđelko Opačak i Tomislav Tvorek a za tajnika je izabran Goran Bračić.

U srijedu, 04. veljače 2015. godine, održan je zbor HKS-a Gradske četvrti Donja Dubrava. Za predsjednicu je izabrana gospođa Nada Pajtak a izabrani dopredsjednici su Mario Kranjčević i Vlado Tomašević dok je za tajnika izabran Marko Gojević.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print